Onlive Midlife Yoga

Onlive yoga? Hiermee krijg je online live yoga. Ik werk via zoom, we zijn tegelijk aanwezig en er is interactie, graag zelfs. Onlive yoga doe je comfortabel vanuit je eigen huis. Meer dan de ruimte voor een yogamat heb je niet nodig.
Zie je op tegen weer een moment achter je beeldscherm? Tijdens het beoefenen van yoga is het aan mij om duidelijk de oefeningen in te spreken. Zodat jij helemaal niet meer met je beeldscherm bezig bent. Sterker nog, je kan je ogen sluiten als je wilt en mijn stem volgen.

De onlive Midlife Yoga biedt hetzelfde als de sessies op locatie.

vrouw voor camera

Online vergroot je wereld

De eerste online live lessen gaf ik in het voorjaar van 2020. Fysiek bij elkaar komen was niet mogelijk.
Tot mijn verrassing merkte ik dat ik veel plezier heb in het online les geven. En met mij kwamen er steeds meer deelnemers die me vroegen of er een online aanbod kan blijven bestaan. Omdat het heerlijk is om de deur ’s avonds niet meer uit te hoeven. Omdat je snel overprikkeld bent en meer rust vindt in yoga beoefenen in je eigen omgeving. Omdat je vaak in het buitenland zit of ver weg woont. Omdat het fijn is een extra les te kunnen volgen online. Talloze redenen kwamen voorbij en misschien heb jij nog een andere motivatie om graag online les te volgen. Ik heet je van harte welkom!

 

Tarieven

Midlife yoga bestaat uit een reeks van 8 lessen van elk 1,5 uur plus toegang tot de online academie. De prijs is € 144,-
De eerstvolgende serie online start op donderdagavond 14 april vanuit je eigen huis. Vervolgdata 21 april, 12, 19 en 26 mei, 2, 9 en 16 juni.
Interesse in de Midlife Yoga op locatie? Klik hier.

Aanmelden Midlife Yoga Online

Pak je regie en kom tot volle bloei. Meld je nu aan voor de online serie die start op 14 april.
Twijfel je nog of dit een goede keus is voor jou of heb je een vraag? Aarzel dan niet om me te bellen of mailen.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

“Ontdek de kracht van kleine stapjes.”

 

          Helga

info@puuryoga.nl

06 43460755

OverGangsters verbindt

~

Privacyverklaring

p

Disclaimer

© OverGangsters 2022