Training OverGangsters

Met souplesse door de overgang.

Een transitiefase vol kansen

Ik heb de term OverGangster omarmd. Pak je regie over deze transitiefase en kom tot volle bloei. En daarbij kunnen we de kracht van een gangster wel gebruiken toch?
In een serie van 8 lessen passeren de meest voorkomende veranderingen, uitdagingen en ongemakken de revue. Meer kennis ondersteunt je in je transformatie. Balans is ook hier de kern, fysiek en mentaal, zowel kracht als zacht, inspanning en ontspanning.

Met de wekelijkse serie van acht lessen midlife yoga laat ik je niet los. Via mijn online academie puuryogaonline kun je de kennis en informatie nog eens nalezen én vooral toepassen. Je krijgt praktische tips en oefeningen om het geleerde te integreren in je dagelijks leven. Pak je regie en kom tot volle bloei.

Ruimte

De Midlife Yoga oefeningen zijn gericht op mobiliteit, houding, kracht, rust, ruimte en evenwicht. En zijn een aanvulling op de kennis die je opdoet. Ze ondersteunen jou bij regie over je eigen gezondheid.
Voor mij is yoga bij jezelf blijven. Je krijgt de ruimte om je eigen grenzen te verkennen. De ruimte in je lichaam (weer) te voelen. En hoe je adem kan stromen waar ruimte is, net zoals water kan stromen waar ruimte is.
Je veerkracht vergroot. Zodat je ruimte voor het onverwachte hebt.

Regie

Steeds weer merk ik dat kennis over de overgang – weten wat gezondheidsrisico’s zijn, wat typische klachten en atypische klachten zijn – het verschil kan maken. Het verschil tussen regie óf het je laten overkomen. Een woord waar je misschien niet meteen aan denkt bij de overgang, wat ik hier toch benoem… de informatie kan een feest van (h-)erkenning zijn. Weten dat er het erbij hoort wil natuurlijk niet zeggen dat je je er zomaar bij neer hoeft te leggen.

 

Rust

In ontspanningsoefeningen kan je rust ervaren, maar zeker ook onrust. Ik herken het zelf als geen ander. Toen ik ooit met yoga begon vond ik de eindontspanning het lastigst. Simpelweg omdat ik mijn onrust tegenkwam. Het is vaak makkelijker om maar gewoon door te gaan dan stil te staan, of liggen. Alleen geeft je lichaam vroeg of laat het signaal dat het genoeg is geweest. Wat kan helpen is om rust te zoeken in beweging, en van daaruit naar meer verstilling te gaan.
Door ontspanning kan ons lichaam herstellen. Je hormoonbalans komt in evenwicht, wat je veel voordelen oplevert.

Houd jij het hoofd koel?

Houd jij het hoofd koel tijdens de overgang? Laat hier je gegevens achter en je ontvangt meteen een verkoelende oefening in je mail.

Tarieven

OverGangsters yoga bestaat uit een reeks van 8 lessen van elk 1,5 uur plus een jaar toegang tot de online academie. Je investering is € 333,-

De eerstvolgende serie online start op maandagavond 6 mei vanuit je eigen huis. Vervolgdata 13 en 27 mei, 3, 10, 17 en 24 juni, 1 juli 2024.

Lestijden en locaties

De training OverGangsters bestaat uit acht sessies van ongeveer 1,5 uur.
Inclusief dagelijkse ondersteuning via de online academie.

Aanmelden training OverGangsters

Pak je regie en kom tot volle bloei.
Meld je hieronder aan of boek een kosteloos interessegesprek.

Online training
Startdatum 6 mei 2024

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

“I want you to know that it is pleasure, not pain, that is your birthright.”

 

         Christiane Northrup, M.D.

info@puuryoga.nl

06 43460755

OverGangsters verbindt

~

Privacyverklaring

p

Disclaimer

© OverGangsters 2023