Retraite

Een reis door de overgang

Dansend op een koord door de overgang?

Voel je je soms als een koorddanser, worstelend om je balans te bewaren? Een veelgehoorde uitspraak, meestal aan Albert Einstein toegeschreven is:

‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.’

In de overgang is dit echter niet het geval. Terwijl we voorheen op brede paden liepen waar we niet snel van af raakten, wordt het pad tijdens de overgang soms zo smal als een koord. Een kleine trigger kan je dan al uit balans brengen. Hoe kun je je balans behouden en het pad weer verbreden?
terwijl de paden steeds smaller lijken te worden? Misschien val je zelfs af en toe van het koord.

Helga en Joyce nodigen je uit voor een ontdekkingsreis door de wereld van de overgang.

Tijdens deze retraite duiken we diep in de overgang. We leren je hoe je deze levensfase kunt omarmen en keuzes kunt maken die echt bij je passen. Of je nu jezelf wilt voorbereiden of midden in de overgang zit, of in de jaren voorbij de menopauze bent, bij Trèsbeau Healthy Overgangsters helpen we je om de regie te nemen over jouw welzijn.

Gedurende deze dagen staat jouw gezondheid centraal, met aandacht voor voeding, fysieke en mentale beweging, ontspanning en nog veel meer. We bieden een gevarieerd programma aan met fysieke trainingen zoals krachttraining, yoga en mindfulness, en mentale trainingen met verrassende werkvormen. Daarnaast kun je genieten van verwenmomenten voor je hele lichaam, en als extra bonus ontvang je persoonlijke coaching.

Van gezellige momenten tot hilarische en serieuze momenten, van hard werken tot ontspannen en genieten, deze retraite heeft het allemaal.

En ja, de vlucht en vervoer zijn inbegrepen!

Casa Trèsbeau

De locatie van onze retraite bevindt zich te midden van de prachtige bergen van Archez, gelegen in het zonnige zuiden van Spanje.

Bij aankomst hoef je je koffer nog niet meteen uit te pakken; neem de tijd om de omgeving in je op te nemen. De uitgestrektheid van de natuur laat je werkelijk ruimte ervaren. Luister naar het vrolijke getjilp van de vogels en laat je betoveren door het zachte geruis van de wuivende palmbomen.

En wat dacht je van een verfrissende duik in ons privézwembad? Op het zonovergoten terras kun je heerlijk genieten van de warme zonnestralen en vitamine D opdoen.

Bij Casa Trèsbeau is dit geen droom, maar de werkelijkheid van jouw retraite-ervaring.

Over Joyce

Joyce verzorgt al meerdere jaren met succes en vooral veel plezier Trèsbeau Healthy Tours. Met haar passie voor gezondheid en welzijn biedt ze niet alleen uitdagende fysieke activiteiten aan, maar zorgt ze er ook voor dat je spieren volledig kunnen ontspannen met haar kundige massages. Of je nu kiest voor een massage om je spieren te verlichten na een dag vol beweging, of jezelf verwent met een verfrissende gezichtsbehandeling, bij Joyce ben je in goede handen.
Haar toewijding aan het welzijn van anderen en haar vaardigheid om lichaam en geest in balans te brengen, voegt ze nu toe in deze retraite speciaal voor vrouwen in de levensfase van de overgang.

 

Over Helga

Helga en Joyce kwamen samen door hun gedeelde passie voor het welzijn van anderen, door vrouwen te begeleiden in hun leefstijl. Waarbij eigen regie over die leefstijl centraal staat. Dit vormde de basis voor Trèsbeau Healthy OverGangsters.

Tijdens deze retraite zal Helga haar diepgaande kennis over de overgang op een interactieve en boeiende manier delen. Daarnaast heeft ze OverGangsters Yoga ontwikkeld, speciaal gericht op de behoeften van vrouwen tijdens de overgang. Met haar stem leidt Helga je moeiteloos door mindfulness, ontspanning en visualisatie.

Praktisch

Trèsbeau Healthy OverGangsters 1 is van 26 tot en met 30 september 2024*

Trèsbeau Healthy OverGangsters 2 is van 7 tot en met 11 november 2024*

De investering is  € 950,- per persoon.
Je hoeft alleen zelf zorg te dragen voor je reis- en annuleringsverzekering, je koffer/trolley en het vervoer naar de vlieghaven in Nederland (vaak gezamenlijk).
Je vlucht, verblijf, verzorging en workshops zijn allemaal inbegrepen. Ook wordt het vervoer naar Casa Trèsbeau verzorgd.

Ga je mee? Aanmelden kan via Trèsbeau Healthy Tours .

Vragen? Neem gerust contact met mij op.

* In verband met vluchttijden kunnen de dagen van deze retraite afwijkend zijn. Hiervan word je ruim van te voren op de hoogte gebracht.

Houd jij het hoofd koel?

Houd jij het hoofd koel tijdens de overgang? Laat hier je gegevens achter en je ontvangt meteen een verkoelende oefening in je mail.

“Ik heb geen opvliegers, ik heb af en toe een denkbeeldige vakantie in de tropen”

 

         Onbekend

info@puuryoga.nl

06 43460755

OverGangsters verbindt

~

Privacyverklaring

p

Disclaimer

© OverGangsters 2023