Koppel een kleine verandering aan vaste routine

Net voor de zomer van 2023 had ik een mooi gesprek met Miranda van Menokracht.

‘Misschien herken je het wel dat je vanuit je werkzaamheden direct in een overleg gaat of deelneemt aan een workshop/sessie en dat je er met je gedachte en energie (onbewust) niet helemaal bij bent. En dat het soms even duurt voordat je alles los kunt laten en het optimale uit de sessie kunt halen waar je bent aangeschoven. En als je heel eerlijk naar je dag en je ‘aanwezigheid’ kijkt, dan kun je daar misschien wel een patroon in ontdekken. Best interessant om te weten hoe dit werkt en vooral hoe je dit positief kunt beïnvloeden. Hoog tijd voor een gesprek met Helga.’

– uit Vrouwenwijzer zomer 2023


Miranda en ik spraken over het belang van ontspanning gedurende de dag, wat onze hormonen voor invloed hebben op onze veerkracht, zeker in de overgang en het inbouwen van goede dagelijkse gewoontes. Daarbij schuw ik niet meer over mijn eigen ervaring te vertellen. Ik zat altijd in mijn hoofd, en leerde al jong een toen harde les. Waar ik nog altijd dankbaar voor ben.

In het artikel ook: wat kun jij vandaag nog veranderen, kleine stapjes, die je meer veerkracht geven?

Je leest het in het digitale magazine Vrouwenwijzer vanaf bladzijde 20.

Laat het me weten als je hulp kunt gebruiken bij overgangsklachten. Met souplesse door de overgang, fysiek en mentaal. Boek een vrijblijvend gesprek via info@puuryoga.nl of bel me op 06-43460755. Ik denk graag met je mee.

 

 

Geschreven door Helga van Geldrop

13 oktober 2023

Misschien vind je het volgende ook leuk om te lezen…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

“Ervaring delen = Kennis vermenigvuldigen.”

 

           Onbekend

info@puuryoga.nl

06 43460755

OverGangsters verbindt

~

Privacyverklaring

p

Disclaimer

© OverGangsters 2023