Te gast bij Talkshow Hilde

Taboe doorbreken? Daarvoor hoef je niet op karate te zitten zegt Loesje (van de posters) treffend. Zij zegt ook: ‘Als het lekker ongemakkelijk wordt zit je op de goede weg’. 

Dat ongemakkelijke gevoel komt bij mij regelmatig bovendrijven. Een gevoel waar ik alert op ben, want voor ik het weet sta ik stil of ben ik stil… Spreken is zilver, zwijgen is goud gaat hier niet op. Het ongemakkelijke gevoel laat ik toe en buig ik om naar actie. Vaak door gewoon ergens volmondig ja op te zeggen. Gewoon doen, het helpt mij enorm.

Ik geloof erin dat praten over de overgang normaal is. Om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en vrouwen juist hun kracht te laten ervaren. Erover praten helpt vrouwen die nu met hun ziel onder de arm lopen. En maakt ook vrouwen bewust van deze transitiefase vol kansen, waarvoor ik je uitnodig om erbij stil te staan. En het belang van ontspanning (stressreductie) juist in deze fase te begrijpen.

Gewoon ergens JA op zeggen… Zo kwam ik via een oproep van Vuurvrouw bij Talkshow Hilde met als thema Vrouwen in de overgang terecht. En zat ik ineens in de make-up en met camera’s op me gericht in een talkshow.

Het werd een mooi open gesprek met ervaringsdeskundigen en professionals. Kijk je mee? 

Geschreven door Helga van Geldrop

12 april 2023

Misschien vind je het volgende ook leuk om te lezen…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

“Ervaring delen = Kennis vermenigvuldigen.”

 

           Onbekend

info@puuryoga.nl

06 43460755

OverGangsters verbindt

~

Privacyverklaring

p

Disclaimer

© OverGangsters 2023